Γιατί Intesio

Τοποθεσία

Το Intesio βρίσκεται στην 1ης Ιουλίου 18, απέναντι από το Διοικητήριο & Δημαρχείο. Μπροστά από το κτίριο υπάρχουν αρκετές θέσεις στάθμευσης. Στη δεξιά πλευρά του κτιρίου θα βρείτε την είσοδο που θα σας οδηγήσει στο πρώτο όροφο, όπου και απλώνονται οι εγκαταστάσεις μας.

Εγκαταστάσεις

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα οργάνων ενδυνάμωσης καθώς και καρδιοαναπνευστικό εξοπλισμό, όπως διαδρόμους ελλειπτικά και ποδήλατα. Η αίθουσα των ομαδικών προγραμμάτων είναι εξοπλισμένη με κάθε τι που θα χρειαστείτε στα προγράμματα που προσφέρουμε.

Προσωπικό

Το προσωπικό είναι καταρτισμένο για τη θέση που διατηρεί. Οι γυμναστές των Ομαδικών είναι εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι στα προγράμματα που προσφέρουν ενώ οι προσωπικοί γυμναστές είναι πάντα στην διάθεση σας για οδηγίες. Φυσικά, σας ετοιμάζουν ατομικό πρόγραμμα άσκησης και είναι αρωγοί σας σε ό,τι χρειαστείτε.

Ομαδικά Προγράμματα

Φροντίσαμε και σχεδιάσαμε το πρόγραμμα, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων. Όποιος και εάν είναι ο στόχος σας, ανεξάρτητα από φυσική κατάσταση, ηλικία ή φύλο μπορείτε να βρείτε ομαδικά προγράμματα που σας ταιριάζουν.

Εξατομικευμένα Προγράμματα

Εάν επιλέξετε να γυμναστείτε με ατομικό πρόγραμμα, οι πτυχιούχοι γυμναστές μας θα σας ετοιμάσουν εξατομικευμένο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα θα ετοιμαστεί με βάση το διαθέσιμο χρόνο σας και πάντα με γνώμονα την παρούσα φυσική σας κατάσταση, ώστε να πετύχουμε σταδιακά τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Προσιτές Τιμές

Πάντα προσαρμοσμένες στην οικονομική κατάσταση της περιοχής και με γνώμονα την αξία της προσφερόμενης υπηρεσίας. Οι υπηρεσίες μας, το προσωπικό μας, οι εγκαταστάσεις μας, η καθαριότητα μας και η καθημερινή μας φροντίδα για εξέλιξη εξασφαλίζουν ότι το οποιοδήποτε ποσό πληρώσετε θα έχει αξία.